Miten rahaa heti tilille – keinolla millä hyvänsä

Taloushuijauksista on tullut iso osa rikollisuutta digiaikakauden aikana. Monet ovat varmasti kuulleet uutisista kuinka ulkomaalainen mies on huijannut naisilta netissä suuria summia rahaa. Nykyään tällaiset huijaukset ovat yleisiä ja kohdistuvat usein naisiin. On tietenkin olemassa myös miehiä, jotka ovat joutuneet kyseisten huijausten uhreiksi. Usein huijaukset alkavat sillä, että mukavan oloiseen mieheen tutustutaan netissä, usein jonkin deittisovelluksen kautta, jossa yhteydenpito jatkuu kauan.

Tämän jälkeen mies haluaisi kovasti tavata naisen, mutta syystä tai toisesta, hänellä ei ole madollisuutta siihen. Tähän ongelmaan kuitenkin löytyisi ratkaisu, jos nainen lähettäisi miehelle rahaa jolla hän saa korjattua taloudelliset ongelmansa ja maksaisi taisin kun saa ostettua lentoliput Suomeen. Usein kuitenkin rahan tarve aina lisääntyy ja mies pyytää lähettämään rahaa niin kauan, kun uhri vihdoin havahtuu tilanteeseen ja huomaa tulleensa huijatuksi. Nämä tilanteet ovat hyvin vaikeita ratkaista, kun rikoksen tekijä on ulkomailla. Tällaisissa tapauksissa usein tärkeintä on ensimmäisenä poliisiin yhteydenottamien, jolloin poliisi voi yrittää jäljittää rahojen sijaintia ja ottaa yhteyttä paikalliseen poliisiin. On kuitenkin valitettavasti usein todennäköistä, että tällaisten rikosten tekijät eivät jää koskaan kiinni. Joissakin tapauksessa, pankilla on mahdollisuus peruuttaa rahasiirrot, jos niistä ei ole kulunut kauaa aikaa. Tämä on kuitenkin täysin tapauskohtaista, joka harvoin on kuitenkaan mahdollista.

Tämän takia netissä pitää olla erityisen tarkkana, kenen kanssa puhuu, eikä tuntemattomille saa koskaan lähettää rahaa internetin kautta. Usein todella mukava ja viattoman oloinen mies onkin netissä oleva huijari, joka yrittää vain huijata rahat naisilta. Parempi olisi jos vaikka hakisivat lainaa tai luotokortin….

 

Viime päivinä uutisiin on kuitenkin tullut taas uusi tapaus, joka kertoo miehestä, joka on onnistunut huijaamaan miljoona omaisuuden naisilta Tinder –deittipalvelun kautta. Tämä mies käytti kohteinaan rikkaita naisia ympäri maailmaa ja onnistui huijaamaan heiltä suuria summia rahaa, joilla sai kasvatettua luksuselämäntyylinsä. Uutisesta pääsi ensimmäiseksi jäljille norjalainen VG lehti, joka kirjoitti kattavan raportin kyseisestä huijarista. Tämä mies oli laittanut naisia konkurssiin ympäri Eurooppaa. Tämä mies on pyöritellyt jopa Suomessa Mastercardin mustaa korttia ja huijannut rikkailta naisilta, jopa kuusinumeroisia summia. Israelilaistaustainen 28-vuotias mies on kuitenkin, tehnyt tässä asiassa ennätyksen, jolla on onnistunut huijaamaan miljonääri naisilta suuria summia, joilla on saanut kasvatettua oman miljonäärielämänsä. Hän tapaa naisia luksushotelleissa ja Tinder –deittipalvelun kautta ympäri maailmaa. Hän esittää olevansa Israelin nimissä toimiva asekauppias. Ja on saanut käyttöönsä, jotakin kautta yksityisen suihkukoneen, jolla hän viettelee naisuhrejaan viemällä heidät mitä upeimpiin kohteisiin.

Mies huijaa naisia rikkaalla olemuksellaan, on täysin normaalia ajatella, että yksityislentokoneen omistava mies on rikas. Tällä verukkeella hän kysyy tietyissä tilanteissa lainaa naisilta, jotka automaattisesti olettavat, että hänellä on varaa maksaa takaisin. Näillä oletuksilla hän sai huijattua rahaa, mitä erikoisimmilla verukkeilla miljonäärinaisilta.